Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ώρα πρόκρισης για τους δύο «δικέφαλους»

Ώρα πρόκρισης για τους δύο «δικέφαλους»

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του Champions League έχοντας το «πάνω χέρι» από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων

Το «νερό στο αυλάκι» έχει μπει από τους πρώτους αγώνες. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι οφ του προκριματικό γύρο του Champions League.

Πρώτος ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Μόσχα (20:30) από τη Σπατράκ. Στο… «ροντέο» του πρώτου παιχνιδιού ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-2 παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2.  Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν και τέταρτο γκολ με τον Πέλκα, ενώ ο Πασχαλάκης απέκρουσε πέναλτι του Πρόμες.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται πάλι ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού για περίπου τρεις εβδομάδες. Στην ομάδα επιστρέφει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως, αν και αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο.

Σε περίπτωση πρόκρισης ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να τελειώσει τους αποσυγκεντρωμένους Σκωτσέζους

Μισή ώρα αργότερα (21:00) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την… εξωαγωνιστικά αποδιοργανωμένη Σέλτικ. Η «ένωση» έμεινε όρθια στη «κόλαση» του «Σέλτικ Παρκ» και παρά το γεγονός ότι για περίπου ένα ημίχρονο έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της λανθασμένης αποβολής του Γαλανόπουλου, πήρε το 1-1 και διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.

O Πέτρος Μάνταλος επιστρέφει για τους «κιτρινόμαυρους» ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Μπογέ, καθώς και ο τιμωρημένος από το πρώτο παιχνίδι Γαλανόπουλος. Πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Άλεφ.

Τα προβλήματα για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι αρκετά, καθώς στην άρνηση του Μπογιατά να ταξιδέψει στην Αθήνα ισχυριζόμενος τραυματισμό, τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον καταλυτικό Ολιβιέ Εντσάμ. Για τους «κέλτες» επιστρέφει ο ικανότατος επιθετικός Μούσα Ντεμπελέ ο οποίος απουσίασε από την πρώτη αναμέτρηση.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελευταίο προκριματικό γύρο μια εκ των Μάλμε-Βίντι.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024