Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ : Δεν πωλείσαι

Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ : Δεν πωλείσαι

Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε στον Ουσμάν Ντεμπελέ ότι δεν προτίθεται να τον πουλήσει, καθότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον υπολογίζει και με το παραπάνω εν όψει της νέας σεζόν

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα τις τελευταίες εβδομάδες, ελέω του συνωστισμού στην επιθετική γραμμή του ρόστερ των Μπλαουγκράνα, ειδικότερα μετά την άφιξη του Μάλκομ, αλλά και της μέτριας περσινής σεζόν που πραγματοποίησε ο Γάλλος εξτρέμ.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσω δημοσιεύματος της καταλανικής Sport το πρωί της Τρίτης (14/08), ο 21χρονος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, καθότι έχει πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να του δώσει σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας.

Η εμφάνιση του Ντεμπελέ στον τελικό του ισπανικού Super Cup απέναντι στη Σεβίλλη, σε συνδυασμό φυσικά με το γκολ που πέτυχε, αποτέλεσε το… κερασάκι στην τούρτα στο καταλανικό «στρατόπεδο», με άπαντες πλέον να είναι πεπεισμένοι ότι ο πρώην άσος της Ντόρτμουντ έχει να προσφέρει πολλά. Μάλιστα, αυτό γνωστοποιήθηκε άμεσα και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ.

Για τον Ντεμπελέ ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες της Premier League, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φερόταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση άνω των 100.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του. Την περασμένη σεζόν ο 21χρονος πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ, ενώ στο τέλος αυτής κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024