Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ : Είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Ολυμπιακού

Μπλατ : Είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Ολυμπιακού

«Είμαι συνηθισμένος στις προκλήσεις και ανυπομονώ για αυτό. Περιμένω να δω τους φιλάθλους μας από κοντά. Είναι συναρπαστικοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι σε αυτή την ατμόσφαιρα»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει στη Ελλάδα μετά το 2010 και τον Άρη για να οδηγήσει και πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Ο Αμερικανοϊσραηλινός μίλησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα «sport5.co.il» και έδειξε… άνετος στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και συνειδητοποιημένος για τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στο πρόσωπό του.

«Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Δεν θα είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είμαι συνηθισμένος στις προκλήσεις και ανυπομονώ για αυτό. Περιμένω να δω τους φιλάθλους μας από κοντά. Είναι συναρπαστικοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι σε αυτή την ατμόσφαιρα. Όπως και στη Μακάμπι και στο ΝΒΑ» τόνισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας πως είναι εδώ για να τον βοηθήσει να φτάσει και πάλι στην κορυφή. «Ο Σπανούλης είναι όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ένας από τους κορυφαίους στην Euroleague. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος είναι ακόμα πεινασμένος και θέλει να επιστρέψει την ομάδα στην κορυφή. Είμαι εδώ, για να τον βοηθήσω. Έχουμε ένα μείγμα από νέους κι έμπειρους παίκτες».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γεγονός ότι δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ΝΒΑ μετά την περίοδο 2014-2016 (Καβαλίερς), μη κρύβοντας την απογοήτευσή του. «Κάποιες φορές καταλήγεις στο δεύτερο επίπεδο. Ένιωσα κάποια απογοήτευση και λύπη που δεν μπόρεσα να επιστρέψω στο ΝΒΑ, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024