Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS Q3 2020: Πρόβα ισχύος στο Nurburgring

Audi RS Q3 2020: Πρόβα ισχύος στο Nurburgring

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Q3, η ισχυρότερη εκδοχή του δίνει το στίγμα της από την απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, αποκαλύπτοντας ένα μέρος των χαρακτηριστικών που θα της εξασφαλίσουν μια θέση στην κορυφή της γκάμας του δημοφιλούς SUV.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Με νομοτελειακή… συνέπεια μετά την πρεμιέρα της νέας γενιάς του Q3, η Audi εντείνει τους ρυθμούς εξέλιξης της ισχυρότερης έκδοσης του νέου της SUV η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό στο ταιριαστό, για τον πληθωρικό χαρακτήρα επιδόσεων που υπόσχεται να προσφέρει, Nurburgring.

Αδιάψευστη απόδειξη για την ταυτότητα του μεσαίου γερμανικού SUV ως γνήσιου τέκνου της Audi Sport, αποτελούν οι οβάλ απολήξεις της εξάτμισης που κοσμούν το πίσω τμήμα ως έμβλημα των εκδόσεων RS ενώ προς την ίδια κατεύθυνση συνηγορούν στοιχεία όπως οι ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα και το επιβλητικό spoiler του πίσω τμήματος.

Το παζλ της εικόνας του συμπληρώνουν οι διογκωμένοι θόλοι που φιλοξενούν μεγάλους τροχούς ενώ μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι τα το RS Q3 διαθέτει μεγαλύτερα μετατρόχια, ενώ η απόσταση από το έδαφος δείχνει μικρότερη ως απόρροια μιας πιο σφιχτής, σπορ ανάρτησης.

Δεδομένη στην πληθωρική εξίσωση του RS Q3 θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του συστήματος τετρακίνησης Quattro αλλά και του turbo πεντακύλινδρου τον οποίο η ισχυρότερη έκδοση του γερμανικού SUV θα μοιραστεί με το RS 3 και το TT RS. Σε ό,τι αφορά το μέγεθος ισχύος με δεδομένο τον πρότερο… ισχυρό βίο του συγκεκριμένου κινητήρα, αναμένεται να κινηθεί κοντά στους 400 ίππους.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξης με δεδομένο ότι το SQ3 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2019, θα πρέπει να περιμένουμε ότι η ισχυρότερη εκδοχή του γερμανικού SUV θα ακολουθήσει στα τέλη της επόμενης χρονιάς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024