Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός θα ταιριάξει στον Βέργο

Ο Παναθηναϊκός θα ταιριάξει στον Βέργο

Ο Βέργος βρίσκει την ομάδα που θα τον εμπιστευτεί και τον προπονητή που θα τον δουλέψει για τα καλά

Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Νίκο Βέργο είναι εξαιρετικές. Ένα παιδί που έχει κάνει συγκεκριμένα βήματα στην έως τώρα σύντομη καριέρα του, ένα παιδί που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η συγκεκριμένη φουρνιά του Ολυμπιακού.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, μιλούν για ένα σέντερ φορ με τελειώματα που σπανίζουν. Δεν είναι τυχαίο πως οι μισές ομάδες της Superleague έχουν απλώσει τα δίχτυα τους προς τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος ωστόσο διαλέγει τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του. Και το κάνει για συγκεκριμένους λόγους.

Ο Νίκος Νταμπίζας τον έπεισε πως το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού θα είναι καλό για την καριέρα του. Θα τον… ξεμπλοκάρει. Θα βρει την ομάδα που θα τον εμπιστευτεί. Ο Βέργος παραχωρείται δανεικός τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Στον Παναθηναϊκό ο Δώνης θα του δώσει όλα όσα χρειάζεται.

Ο Έλληνας προπονητής έχει δουλέψει με πολλά νέα παιδιά. Τα έχει εξελίξει, τα έχει βελτιώσει, τους έχει κάνει… έτοιμους ποδοσφαιριστές, τους έχει ανεβάσει τη χρηματιστηριακή τους αξία. Το ίδιο θα κάνει και με ένα παιδί σαν τον Βέργο, ένα παιδί που έχει όλες τις προϋποθέσεις να φτάσει ψηλά. Δεν είναι καθόλου απίθανο ο 22χρονος Έλληνας σέντερ φορ να κερδίσει ακόμα και τη θέση βασικού. Να βρει χώρο στην ενδεκάδα και να διεκδικήσει τη… φανέλα με το 9, την οποία ο Παναθηναϊκός προς το παρόν κρατάει για τον ξένο επιθετικό που θέλει να πάρει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024