Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις εβδομάδες εκτός ο Λόβρεν

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Λόβρεν

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν θα παραμείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, έχοντας επιδεινώσει ένα τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν θα παραμείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, έχοντας επιδεινώσει ένα τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Λόβρεν επέστρεψε στο Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα αφού βοήθησε την Κροατία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.

«Δεν είναι σε κατάλληλη κατάσταση, επιτρέψτε μου να το πω έτσι, πέρυσι είχε ήδη μερικά προβλήματα, αλλά θα μπορούσε να παίξει προφανώς και έπαιξε πολύ καλά», δήλωσε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη των «κόκκινων» με 4-0 επί της Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα της Premier League.

«Τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίζοντας τρεις φορές (για) 120 λεπτά έγινε λίγο χειρότερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος στις επόμενες, δύο ή τρεις εβδομάδες».

Ο Λόβρεν είναι πιθανόν να παραμείνει στο περιθώριο μέχρι και μετά το διεθνές διάλειμμα του επόμενου μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος εναντίον Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον και Λέστερ.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024