Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητικός Μπεν: Δωρίζει τα έπιπλα του σπιτιού του στην Αθήνα στους πληγέντες των πυρκαγιών [Εικόνα]

Συγκινητικός Μπεν: Δωρίζει τα έπιπλα του σπιτιού του στην Αθήνα στους πληγέντες των πυρκαγιών [Εικόνα]

Ο Μοχάμεντ Μπεν αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έπιπλα του σπιτιού του στην Αθήνα σε ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

Έχοντας ζήσει πέντε χρόνια στην Ελλάδα ο 29χρονος Κομωριανός άσος του Ερυθρού Αστέρα, Μοχάμεντ Μπεν, γνωστός μας από τις θητείες του σε Βέροια (2013-15), Λεβαδειακό (2015-16), Πανιώνιο (2016-17) και Ολυμπιακό (2017-2018) νιώθει τη χώρα μας σαν δεύτερο σπίτι του όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έτσι αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έπιπλα του σπιτιού του στην Αθήνα σε πληγείσες οικογένειες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και ο ελληνικός λαός είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέποντας τον πόνο των ανθρώπων στην Ελλάδα που έχασαν τα μέλη της οικογένειάς τους και είδαν τα σπίτια τους να καίγονται από τις άγριες πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική, εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που γίνεται και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Δωρίζουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού μας στην Αθήνα σε οικογένειες που έχουν χάσει τα σπίτια τους και προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις ζωές του. Παρακαλώ κάντε share αυτή τη δημοσίευση και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον μάνατζέρ μου (@tassos_papa) για περισσότερες λεπτομέρειες ώστε η δωρεά μας να διαδοθεί στα σωστά άτομα. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι μαζί σας».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Greece is my second home and Greek people are always in my heart. Seeing the suffering and the pain of Greek people who…

Δημοσιεύτηκε από El Fardou Ben Mohamed στιςΔευτέρα, 13 Αυγούστου 2018

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024