Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης : Λάθος να επιδιώξουμε να μην δεχθούμε γκολ, στόχος η νίκη

Ουζουνίδης : Λάθος να επιδιώξουμε να μην δεχθούμε γκολ, στόχος η νίκη

Τη νίκη απέναντι στη Σέλτικ θέτει ως στόχο ο Εβρίτης τεχνικός

Την Τρίτη (14/8,21:00) η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο σκέλος του Γ’ Προκριματικού γύρου του Champions League.

Μετά το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα το οποίο καλούνται να διατηρήσουν.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη την προηγούμενη μέρα του αγώνα ο προπονητής της «ένωσης» Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε πως στόχος της ομάδας δεν πρέπει να είναι η διατήρηση του «μηδέν» αλλά η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

– Για τη διαχείριση του σκορ (1-1) του πρώτου αγώνα:

«Δεν χρειάζεται κάτι ξεχωριστό σε σχέση με το πρώτο ματς. Νομίζω ότι είναι 100% λάθος να επιδιώξουμε απλώς να μην δεχτούμε γκολ. Πρέπει να επιδιώξουμε να πάρουμε το ματς. Αν κάνουμε κάτι διαφορετικό, τότε δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα».

– Για τα περιθώρια αλλαγών στην ενδεκάδα, με δεδομένες τις απουσίες βασικών παικτών:

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποιες εκπλήξεις. Υπάρχουν 1-2 μικροπροβληματάκια. Πιθανό να είναι η ίδια ενδεκάδα, πιθανώς με μία αλλαγή στη θέση του (τιμωρημένου) Γαλανόπουλου. Εχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου, θα τα δούμε όλα μετά τη σημερινή προπόνηση. Σημασία δεν έχει ποιος θα παίξει, αλλά αυτός που θα παίξει να δώσει το 100%».

– Για το ενδεχόμενο παρουσίας του Ντεμπελέ στην ενδεκάδα της Σέλτικ:

«Θα δούμε… Εχουμε δει αρκετά ματς με τον Μούσα Ντεμπελέ, είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης από τον Εντουάρ. Εχουμε ακόμα 24 ώρες στη διάθεσή μας, θα συγκεντρώσουμε τις πληροφορίες μας και θα είμαστε έτοιμοι και γι΄αυτό το ενδεχόμενο».

– Για τον Πέτρο Μάνταλο:

«Θα δούμε και στη σημερινή προπόνηση. Δεν ξέρω αν θα τον χρησιμοποιήσω. Μάλλον θα είναι στην αποστολή μαζί μας, γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας».

– Για τα αμυντικά προβλήματα της Σέλτικ:

«Μπορεί να λείπουν κάποιοι, αλλά η Σέλτικ με τον Σιμόνοβιτς και τον Χέντρι (σ.σ. τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα ξεκινήσουν βασικοί αύριο) έχει κερδίσει αρκετά ματς και στην Ευρώπη. Είναι αρκετά καλοί παίκτες και πιστεύω ότι με την πίεση ψηλά, μπορούμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Το είδαμε και στο πρώτο ματς. Είναι φυσιολογικό, γιατί οι αμυντικοί των μεγάλων ομάδων αποφεύγουν να απομακρύνουν και προσπαθούν να σιγουρέψουν τη μπάλα. Η Σέλτικ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, άρα για να βρίσκονται αυτοί οι παίκτες στο ρόστερ της σημαίνει ότι είναι πολύ καλοί».

– Για το αν υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ:

«Όχι. Αυτό που έχουμε εμείς είναι θέληση και επιθυμία να προκριθούμε. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, ψύχραιμοι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αυτό το είπα και στους παίκτες μου. Ο κόσμος μας πρέπει να έχει υπομονή, να σπρώξει την ομάδα, να δώσει ρυθμό. Αν όλα πάνε καλά, τα πάντα είναι εύκολα. Όμως αν κάτι δεν πάει καλά, τότε πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας».

– Για τα εξωαγωνιστικά θέματα (Μπογιάτα) που απασχολούν την Σέλτικ:

«Η Σέλτικ έχει έναν σπουδαίο προπονητή, κάτι το οποίο έχει αποδείξει και στην Premier League. Έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά της και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από αυτά. Η πρόκριση είναι σημαντική και πιστεύω ότι θα είναι 100% συγκεντρωμένοι στο ματς».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαστε αήττητοι εδώ και ένα χρόνο. Το συζητάμε μεταξύ μας και θέλουμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Όμως πρέπει να δούμε το κάθε ματς χωριστά, αύριο είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω ότι αύριο θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου, παρότι είναι δύσκολη περίοδος λόγω διακοπών. Θα μας βοηθήσει πολύ να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024