Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα αγγλικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Παπασταθόπουλο

Τα αγγλικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Παπασταθόπουλο

Η Άρσεναλ έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι

Μπορεί η Αρσεναλ να γνώρισε την ήττα (0-2) από την Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της Premier League, όμως αγγλικά δημοσιεύματα παραδέχθηκαν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

«Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, είχε κάποιους αμφισβητίες μετά την άφιξή του το καλοκαίρι, με την κριτική να επικεντρώνεται στην έλλειψη ρυθμού του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι γι ‘αυτόν, ήταν αρκετά καλός ενάντια σε μια αχαλίνωτη επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Σωκράτης ήταν άνετα ο καλύτερος αμυντικός της Αρσεναλ και χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να μην βρεθεί σε θέση όπου θα μπορούσε να εκτεθεί. Κέρδισε μερικές καλές μονομαχίες τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος και θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αντιμετώπισε τους πρωταθλητές. Ήταν η πιο σκληρή δοκιμασία για το ντεμπούτο του στην Premier League, αλλά ο Σωκράτης έδειξε ότι θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα στο κέντρο της άμυνας», σημείωσε χαρακτηριστικά η ιστόσελίδα footballlondon που ειδικεύεται στα νέα της Αρσεναλ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024