Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ : Πολιτικό restart μόνο μέσα από εκλογές

ΝΔ : Πολιτικό restart μόνο μέσα από εκλογές

Η ΝΔ βάζει στο «κάδρο» των ευθυνών και τον Πρωθυπουργό, ενώ θεωρεί ότι «η κυβέρνηση έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα τον κύκλο της» και ότι «μετράει μήνες»

«Επανεκκίνηση της χώρας με την επιλογή των πολιτών μέσα από εκλογές που πρέπει να γίνουν το ταχύτερο» ζητεί η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα για «εγκληματικές ελλείψεις στην προετοιμασία, απουσία συντονισμού και τραγική διαχείριση» της κατάστασης που δημιουργήθηκε με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ανεπανόρθωτη φθορά

Στο «κάδρο» των ευθυνών αυτή τη φορά βρίσκεται για τη ΝΔ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες που καταβάλλονται από κυβερνητικής πλευράς να μείνει αλώβητος. Οπως θεωρούν σχετικά, «η διαχείριση της κρίσης, οι ανεπάρκειες, η αναποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού και βεβαίως η απουσία προηγούμενων πολιτικών παρεμβάσεων για αποκατάσταση της νομιμότητας που θυμήθηκε τώρα η κυβέρνηση – αυθαίρετα κ.λπ. – «ακουμπούν» και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».

Στην Πειραιώς εκτιμούν ότι η φθορά που έχει υποστεί το προφίλ του Πρωθυπουργού μετά και την ασύλληπτη καταστροφή που συντελέστηκε στο Μάτι, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται διαρκώς (έφθασαν τους 93), είναι συντριπτική στη συνείδηση των πολιτών. Πιστεύουν δε ότι όσες παρεμβάσεις κατόπιν εορτής και να γίνουν, είναι τόσο βαρύ το εθνικό πλήγμα, που «θα τον ακολουθεί διαρκώς».

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024