Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοφανές διάβημα Καρτερού στην ΕΣΗΕΑ

Πρωτοφανές διάβημα Καρτερού στην ΕΣΗΕΑ

Παρέμβαση με την οποία ζητά την τιμωρία όσων έγραψαν για τα περίφημα SMS της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές, ζητά ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Μαξίμου

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, δείγμα του πώς αντιλαμβάνεται το Μαξίμου την ενημέρωση, προέβη ο ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός.

Με αφορμή το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για το  SMS του Μεγάρου Μαξίμου προς επιλεγμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καρτερός, το χαρακτηρίζει ξανά ανυπόστατο καιμε διάβημα διαμαρτυρίας στην ΕΣΗΕΑ ζητά επί της ουσίας να βρεθούν οι… ένοχοι και να επιληφθούν τα πειθαρχικά όργανα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο κ. Καρτερός διαψεύδει ότι συντάχτηκε από το Μαξίμου ένα τέτοιο κείμενο. Δεν αναφέρει, όμως, αν ένα τέτοιο SMS θα μπορούσε να έχει σταλεί από σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκτός Μαξίμου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Καρτερού προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ:

Προς την Πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Την Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018, στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, δημοσιεύτηκε παντελώς ψευδές, ανυπόστατο και κακόβουλο «ρεπορτάζ» με τίτλο: «Το SMS της μακάβριας προπαγάνδας», το οποίο αναφερόταν σε δήθεν SMS του Μεγάρου Μαξίμου «προς επιλεγμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η χώρα θρηνούσε νεκρούς».

Επειδή, αυτό ή έστω παρόμοιο SMS, ουδέποτε συντάχθηκε, στάλθηκε, ή με οποιονδήποτε τρόπο υπήρξε από την πλευρά μας. Και το κείμενο που δημοσίευσε η εν λόγω εφημερίδα, ως SMS προερχόμενο από το Μέγαρο Μαξίμου, αποτελεί προϊόν προπαγανδιστικής φαντασίας, που σαφώς προορίζεται για να πλήξει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Επειδή, επίσης, ο Ελεύθερος Τύπος, και μετά την καταγγελία από την πλευρά μας της δημοσίευσης του κατασκευασμένου για τις ανάγκες της προπαγάνδας SMS, αντιπαρέρχεται την κατηγορηματική μας διάψευση, χαρακτηρίζοντάς την στο φύλλο της επομένης, 13 Αυγούστου, «λάσπη και ύβρεις», και επιμένει στην παραπληροφόρηση και στη διασπορά όχι απλώς ψευδών, αλλά βαρύτατα συκοφαντικών ειδήσεων, σας καλούμε να επιληφθείτε του θέματος, ούτως ώστε:
Να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Να διερευνηθούν από την Ένωσή σας και τα πειθαρχικά της όργανα οι ευθύνες τυχόν μελών της, τα οποία εμπλέκονται στην απαράδεκτη και κακοήθη αυτή ενέργεια.

Με εκτίμηση
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ
Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού
Μέλος της ΕΣΗΕΑ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024