Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στους 95 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι

Στους 95 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι

Όλο και περισσότερο αυξάνεται η «μαύρη λίστα» με τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αφού ακόμα ένας εγκαυματίας κατέληξε, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 95

Όλο και περισσότερο αυξάνεται η «μαύρη λίστα» με τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αφού ακόμα ένας εγκαυματίας κατέληξε, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 95.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 63 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Έτσι ο αριθμός των νοσηλευομένων διαμορφώνεται ως εξής: 30 ενήλικες, εκ των οποίων 7 στη ΜΕΘ και 4 διασωληνωμένοι, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο παίδων σε καλή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο με ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική είχε γνωστοποιήσει ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του 94ου θύματος.

«Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024