Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αudi PB-18 e-Tron Concept: Στην supercar πλευρά της ηλεκτροκίνησης

Αudi PB-18 e-Tron Concept: Στην supercar πλευρά της ηλεκτροκίνησης

Η Audi φιλοδοξεί να σκιαγραφήσει το υψηλών επιδόσεων μέλλον της ηλεκτροκίνησης με ένα πρωτότυπο supercar που υπόσχεται έντονα συναισθήματα απαλλαγμένα από εκπομπές ρύπων.

Ενώ οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Audi, e-tron συνεχίζονται πυρετωδώς, η γερμανική φίρμα στρέφει το βλέμμα σε κάτι λιγότερο ευρέως φάσματος το οποίο θα αναλάβει, από το Concours d’ Elegance στο Pebble Beach της Καλιφόρνια να ανατρέψει την ιδέα των «φιλήσυχων» ηλεκτροκίνητων.

Το PΒ -18 όπως ονομάζεται από τα αρχικά του Pebble Beach και το έτος 2018, έχει το status μιας σχεδιαστικής μελέτης η οποία επί του παρόντος συστήνεται μέσω ενός «σκιώδους» teaser που αφήνει να διαφανούν οι σαφώς αθλητικές του αναλογίες οι οποίες παραπέμπουν στο υβριδικό και νικηφόρο πρωτότυπο του Le Mans, R18 e-tron Hybrid LMP1 με το οποίο όπως διευκρινίζει η Audi έχουν αντληθεί αρκετές τεχνολογικές λύσεις.

Αν και επί του παρόντος, η Audi δεν δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που να αφορούν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ο στόχος του συγκεκριμένου πρωτοτύπου όπως τον διατυπώνει η γερμανική φίρμα είναι να αποτυπώσει ένα «καθαρόαιμο sportscar του μέλλοντος το οποίο θα εμπνέει έντονα συναισθήματα σε κάθε επίπεδο και απαλλαγμένο από τις εκπομπές ρύπων».

Προκειμένου να στοιχειοθετήσει το επιχείρημα της η Audi, εκτός από την παρουσία του στο Pebble Beach την τελευταία Κυριακή της Monterey Car Week, θα δώσει το παρών στο “The Quail” στις 24 Αυγούστου, αλλά και στην πίστα της Laguna Seca όπου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η αποκάλυψή του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024