Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψεύτες ώς το τέλος

Ψεύτες ώς το τέλος

Αν υπήρχε βραβείο Νομπέλ για το ψέμα και την εξαπάτηση ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν θα είχαν ανταγωνισμό. Και αν υπήρχε βραβείο Οσκαρ, θα είχαν σαρώσει τις υποψηφιότητες με την ταινία τους «Τα μαύρα χρόνια»

Ηταν μία ωραία ατμόσφαιρα την περασμένη Τρίτη στο Λαύριο όπου περίσσεψαν τα γέλια από τα κυβερνητικά στελέχη που συγκεντρώθηκαν εκεί για να ανακοινώσουν τα μεγαλεπήβολα και ασυμβίβαστα σχέδιά τους για τη σύγκρουση με ένα καθεστώς οικοδομικής ανομίας δεκαετιών.

Το αποφάσισαν και δεν σηκώνουν κουβέντα: η νέα σταυροφορία τους μόλις ξεκίνησε. Ξέχασαν βέβαια μία μικρή λεπτομέρεια. Οτι ήδη έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ουκ ολίγα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η ίδια αυτή κυβέρνηση, ήδη από το 2015, όταν είχε μόλις αναλάβει, έδινε εντολή να σταματήσουν τελεσίδικες διαδικασίες κατεδαφίσεων αυθαιρέτων! Ομως το 2018 δεν είναι 2015. Τότε δεν υπήρχαν τόσοι νεκροί. Και όσοι είχαν χτίσει αυθαίρετα δεν ήταν ακόμα «υπεύθυνοι» για αυτούς.

Τότε ακόμα ήταν άνθρωποι που το κακό σύστημα τόσων δεκαετιών τούς είχε εξωθήσει στην αυθαιρεσία. Ηταν ο λαός που η «Αριστερά» είχε έρθει για να δικαιώσει. Δεν ήταν ακόμα «δολοφόνοι».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024