Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Μαρτίνς για σωστή νοοτροπία

Το μήνυμα του Μαρτίνς για σωστή νοοτροπία

Ο Ολυμπιακός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη και η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης αλλά παράλληλα να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν

Ο Ολυμπιακός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη και η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης αλλά παράλληλα να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε δείξει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των πειραιωτών, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τους Ελβετούς στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως, μετά τα «μπράβο» στους ερυθρόλευκους φρόντισε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες της ομάδας του λιμανιού. Ο 48χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση ν’ αποδώσει πολύ καλύτερα στη συνέχεια των υποχρεώσεών του, αρκεί να συνεχίσουν οι παίκτες του την καλή δουλειά στο Ρέντη.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε θέλησε να ξεκαθαρίσει πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, επισημαίνοντας ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους. Ο 48χρονος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τους παίκτες του σε εγρήγορση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος δεν έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Το αντίθετο μάλιστα και δεν είναι τυχαίο πως περιμένει καλή απόδοση της ομάδας του και στην ρεβάνς με την Λουκέρνη.

Ναι μεν οι ερυθρόλευκοι έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Φάληρο, αλλά ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θέλει να δει από τους παίκτες του σωστή νοοτροπία.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό «στοίχημα» για τον τεχνικό του Ολυμπιακού και είναι ξεκάθαρο πως δίνει μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο θέμα. Το έχει πει στους παίκτες του ο Πορτογάλος και περιμένει να δει πολλά στην ρεβάνς με την Λουκέρνη. Αυτό όμως που θέλει πάνω απ’ όλα ο Μαρτίνς είναι διάθεση απ’ όλους τους παίκτες του, παρά το ότι η πρόκριση έχει επί της ουσίας κριθεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024