Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χάλκινες» Μαναβή και Τσοπούλου στο τουρνουά του Λιχτενστάιν

«Χάλκινες» Μαναβή και Τσοπούλου στο τουρνουά του Λιχτενστάιν

Σπουδαία επιτυχία για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες πανηγύρισαν το πρώτο τους μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά

Σπουδαία επιτυχία για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες πανηγύρισαν το πρώτο τους μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά.

Οι πρωταθλήτριές μας (Νο11) νίκησαν στον «μικρό» τελικό του τουρνουά ενός αστεριού της FIVB στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν με 2-1 (21-14, 10-21, 15-13) σετ τις Ελβετίδες Μπόμπερ, Βέργκε.

Μάλιστα, η ομάδα από την Ελβετία ήταν νούμερο ένα στο ταμπλό και την προηγούμενη εβδομάδα στο μονάστερο τουρνουά στην Λιουμπλιάνα είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στην FIVB είναι γεγονός! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες με το αποτέλεσμα. Στόχος μας ήταν εξαρχής η τετράδα και τον πετύχαμε και με το παραπάνω. Είμαστε ομάδα και σε κάθε τουρνουά παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτερες. Τα καλύτερα έρχονται» δήλωσαν από το Λιχτενστάιν στο επίσημο site της ΕΟΠΕ οι δύο αθλήτριες.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024