Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς: Για τέσσερις ανθρωποκτονίες κατηγορείται ο δράστης των πυροβολισμών

Καναδάς: Για τέσσερις ανθρωποκτονίες κατηγορείται ο δράστης των πυροβολισμών

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

Ο δράστης, που συνελήφθη την Παρασκευή για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Φρέντριγκτον του Καναδά κι έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, ανάμεσα τους και δύο αστυνομικοί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πρόκειται για τον 48χρονο Μάθιου Βίνσεντ Ρέιμοντ, κάτοικο του Φρέντρικτον, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

Ο δράστης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης. Ο Μάθιου Βίνσεντ Ρέιμοντ θα παραμείνει υπό κράτηση αναμένοντας να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 27 Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Φρέντρικτον.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των δύο πολιτών, θυμάτων των πυροβολισμών: είναι δύο κάτοικοι του Φρέντρικτον, η 32χρονη Μπόμπι Λι Ράιτ και ο Ντόναλντ ‘Ανταμ Ρομπισό, ένας 42χρονος ερασιτέχνης μουσικός ο οποίος εργαζόταν σε συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων και ήταν πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με το δίκτυο CTV.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή τα ονόματα των δύο αστυνομικών που σκοτώθηκαν στο περιστατικό αυτό: ο Λόρενς Ρόμπερτ Κοστέλο, 45 ετών, και η συνάδελφός του Σάρα Μέι Μπερνς, 43 ετών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024