Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ώρα της Μαρίας Μπελιμπασάκη - Ελπίδες για νέο «γαλανόλευκο» μετάλλιο

Η ώρα της Μαρίας Μπελιμπασάκη – Ελπίδες για νέο «γαλανόλευκο» μετάλλιο

Το πρώτο μετάλλιο της χώρας στην παρατεταμένη ταχύτητα διεκδικεί το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Μπελιμπασάκη, στην πέμπτη ημέρα του 24ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο

Το πρώτο μετάλλιο της χώρας στην παρατεταμένη ταχύτητα διεκδικεί το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Μπελιμπασάκη, στην πέμπτη ημέρα του 24ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο.

Η έμπειρη αθλήτρια πέρασε ως δεύτερη στον τελικό των 400 μ. και δείχνει ικανή να κάνει την κούρσα που θα την ανεβάσει στο βάθρο των νικητών. Η Μπελιμπασάκη θεωρητικά έχει ήδη πετύχει στη διοργάνωση, δεδομένο του κατάφερε να φτάσει στον τελικό, στον πρώτο χρόνο ενασχόλησης της με το αγώνισμα.

Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία θα τρέξει στον τέταρτο διάδρομο και θα έχει μπροστά της την Νίελσεν με 51.21, ατομικό ρεκόρ από τον ημιτελικό, ενώ στο δύο θα τρέξει η Ολλανδή Ντε Βάιτ, που έχει τον γρηγορότερο χρόνο με 50.96.

Η Μπελιμπασάκη έχει ατομικό ρεκόρ 51.14, που είναι η πέμπτη επίδοση στο σύνολο των οχτώ αθλητριών και δείχνει ικανή να κατέβει το φράγμα των 51.00.

Η Μπελιμπασάκη είναι η πρώτη Ελληνίδα που τρέχει σε τελικό 400 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Φλοριάν Γκιουέλ (Γαλλία) είναι η μόνη από τις οχτώ φιναλίστ που αγωνίστηκε στον τελικό του Άμστερνταμ και μάλιστα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024