Εύκολη συνταγή για μηλοπιτάκια
Το πιο νόστιμο σνακ!
Spotlight
-
Παρ' ολίγον σύγκρουση αεροσκάφους που απογειώθηκε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με drone στα 9.600 πόδια
-
Βράβευση για φωτογραφία της δολοφονημένης Σάνι Λουκ δίπλα σε μαχητές της Χαμάς - «Είμαι αηδιασμένος και εξοργισμένος»
-
Συναγερμός για την εξαφάνιση 34χρονου στην Καβάλα
-
Στα 830 με 840 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Οι τριετίες και τα επιδόματα [πίνακες]
Υλικά για 12 μερίδες
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
1 μεγάλο πακέτο ζύμη για μπισκότα
1/2 φλιτζάνι μήλα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κομμάτια
1 σακούλα τροφίμων με zeeper
Εκτέλεση
Βουτυρώστε μία θήκη για 12 muffins. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μίγμα σε κάθε θήκη.
Ανακατέψτε τη ζάχαρη και την κανέλα στη σακούλα τροφίμων. Κόψτε τη ζύμη για μπισκότα σε μικρά στρογγυλά κομμάτια. Βάλτε τα κομμάτια ζύμης και τα κομμάτια μήλου στη σακούλα. Ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν με κανέλα.
Τοποθετήστε το μίγμα στις θήκες.
Ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15 λεπτά, μέχρι δηλαδή να πάρει χρώμα η ζύμη.
Αφήστε τα μηλοπιτάκια να κρυώσουν για λίγο και βγάλτε τα από τη θήκη, ακουμπώντας τα αναποδογυρισμένα σε μια λαδόκολλα.
Σερβίρετε όσο είναι ζεστά!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις