Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπές στη φύση με έναν Σκορπιό

Διακοπές στη φύση με έναν Σκορπιό

Αν είσαι Λέων και  Ζυγός θα περάσεις τέλεια μαζί του

Στους Σκορπιούς αρέσουν οι μακρινοί και μυστηριώδεις προορισμοί. Έτσι όπως και εκείνος που θέλει συνεχώς ένα μικρό δράμα να ζει. Λατρεύει την φωτογραφία και τα φυσικά τοπία.

Είναι εξερευνητής και του αρέσει να ανακαλύπτει μυστικά μέρη και κρυφές γωνιές στους προορισμούς. Ιδανικά θα μπορούσε να πάει διακοπές και μόνος του και να περάσει τέλεια, αλλά απολαμβάνει και την παρέα που δεν του χαλάει χατίρι. Ο χρόνος που περνάει  στην θάλασσα είναι διπλάσιος από τον κανονικό και μπορεί να αράξει με τις ώρες σε μια ξαπλώστρα χωρίς να κουνηθεί.

Άνετα μπορεί να μείνει σε ένα ξενοδοχείο με όλες τις πολυτέλειες αλλά και σε ένα κάμπινγκ. Θα βρει όμορφα μέρη να ταξιδέψει και να επισκεφτεί. Αναζητά την ηρεμία και την ομορφιά, αφήστε τον στην ησυχία του και μην τον πρήζετε με ερωτήσεις.

Είναι παιδί της φύσης και τα αγαπάει τα «πράσινα» μέρη. Τα νησιά του Ιονίου είναι τα αγαπημένα του, ενώ στο Αιγαίο προτιμά την Νάξο. Θέλει εναλλαγές στα τοπία και να μην βαρεθεί λεπτό.

Στην παραλία σίγουρα θα φλερτάρει με τους γύρω και θα σκορπάει χαμόγελα παντού. Αν είσαι Λέων και  Ζυγός θα περάσεις τέλεια μαζί του!

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024