Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τους ισχυρισμούς Μπαλωμενάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ αμφισβητεί ο Αδ. Γεωργιάδης

Τους ισχυρισμούς Μπαλωμενάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ αμφισβητεί ο Αδ. Γεωργιάδης

«Αν νομίζουν ότι θα αλλάξουν την ατζέντα από τις τεράστιες ευθύνες τους για την τραγωδία στο Μάτι, είναι πολύ γελασμένοι» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Δυστυχώς, ο κ. Μπαλωμενάκης είτε από άγνοια, είτε σκοπίμως παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, ανακοινώνοντας ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ότι δήθεν οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν τρύπα ύψους 89 εκατομμυρίων ευρώ στις λογιστικές χρήσεις της περιόδου 2007-2014 του ΚΕΕΛΠΝΟ» υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος και πρώην υπουργός Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη δήλωση του Αντώνη Μπαλωμενάκη για απόκλιση ύψους 89 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης, «η έκθεση των ορκωτών λογιστών αναφέρει μια λογιστική διαφορά (χωρίς να λείπουν τα χρήματα) ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ κατά τη χρήση του έτους 2009-2010. Η λογιστική αυτή διαφορά βαίνει μειούμενη τα επόμενα χρόνια και καταλήγει στα 3 εκατομμύρια ευρώ το 2014, κατά τη διάρκεια της δικής μου υπουργικής θητείας και του κ. Μάκη Βορίδη».

«Όχι μόνο δεν λείπουν 230 εκατομμύρια ευρώ, όπως ψευδώς κατέθεσε στην Επιτροπή ο κ. Πολάκης, αλλά δεν λείπει ούτε ένα ευρώ. Έναν λογιστή να είχε ρωτήσει ο κ. Μπαλωμενάκης, θα τον είχε προστατεύσει. Σε κάθε περίπτωση, αν και η λογιστική αυτή διαφορά δεν αφορά στη δική μου θητεία, εφόσον η Επιτροπή θέλει να την ερευνήσει δεν έχει παρά να καλέσει την πρώην υπουργό Υγείας, κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία άλλωστε έχει κάνει και δηλώσεις υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ καταλήγει λέγοντας:

«Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Επιτροπή. Αν νομίζουν ότι θα αλλάξουν την ατζέντα από τις τεράστιες ευθύνες τους για την τραγωδία στο Μάτι, είναι πολύ γελασμένοι».

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου για ΚΕΕΛΠΝΟ: Να απολογηθούν όσοι έχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες

Πολάκης: Ο λόγος στη Δικαιοσύνη για τη «μαύρη τρύπα» του ΚΕΕΛΠΝΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024