Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα ήταν το θέαμα

Το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα ήταν το θέαμα

Σαφώς και το αποτέλεσμα μετράει και ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δει την ομάδα του να κατακτά ένα σκορ πρόκρισης. Ο στόχος επιτεύχθηκε και μάλιστα με το παραπάνω καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη επί της Λουκέρνης, επικρατώντας της ελβετικής ομάδας με 4-0 στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλη υπόθεση το συγκεκριμένο σκορ καθώς οι ερυθρόλευκοι σφραγίζουν την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης και θα πάνε χωρίς άγχος στην Ελβετία για την ρεβάνς με την Λουκέρνη.

Σαφώς και το αποτέλεσμα μετράει και ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δει την ομάδα του να κατακτά ένα σκορ πρόκρισης. Ο στόχος επιτεύχθηκε και μάλιστα με το παραπάνω καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω.

Αυτό όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο κι αυτό ήταν το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα για την συνέχεια. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έφυγαν από το γήπεδο με αίσθημα ικανοποίησης, όχι μόνο για τη νίκη με το μεγάλο σκορ και την εξασφάλιση της πρόκρισης.

Έφυγαν ικανοποιημένοι γιατί είδαν την ομάδα τους να προσφέρει θέαμα και να έχει πλάνο στο παιχνίδι της. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και τα μηνύματα που έστειλαν χθες βράδυ οι ερυθρόλευκοι μόνο ενθαρρυντικά είναι για τους φιλάθλους τους.

Ο Ολυμπιακός «χτίζει» λοιπόν μια νέα ομάδα. Και το κάνει με ποδοσφαιρική λογική. Αυτό φάνηκε από την επιθετική ανάπτυξη των πειραιωτών, τους τρόπους που πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή και κυρίως τις συνεργασίες που έβγαλαν κοντά στην περιοχή της Λουκέρνης.

Οφείλει λοιπόν να σταθεί κάποιος στα όσα έλεγε ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού στην συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν από το παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβγαλε σιγουριά για τις δυνατότητες της ομάδας του.

Έδειξε εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Και το έκανε γιατί είναι αυτός που ζει καθημερινά τους ερυθρόλευκους, γιατί γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα στην συνέχεια κι αυτός άλλωστε είναι ο στόχος όλων στο μεγάλο λιμάνι.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024