Χάντρες με κοτόπουλο
Μια ψιλοκομμένη καυτερή πιπερίτσα θα το κάνει πιο πικάντικο
Spotlight
-
Στο έλεος της καταστροφής το Ντουμπάι - Μετατράπηκε σε απέραντη λίμνη
-
Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν
-
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
-
Αυτό που θα δεις πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου
ΥΛΙΚΑ (για 4 ατόμα)
6 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου, σε μπουκιές
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
500 γρ. φασόλια χάντρες, κατεψυγμένα
100 ml λευκό ξηρό κρασί
2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 κλωναράκι σέλερι, ψιλοκομμένο
300 γρ. ντοματάκια κονκασέ
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 φύλλο δάφνης
3 κόκκους μπαχαριού
1 κλωναράκι θυμάρι
300 ml ζωμό λαχανικών, σπιτικό ή από βιολογικό κύβο.
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθιά κατσαρόλα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Ροδίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές, για περίπου 6 λεπτά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις χάντρες, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις