Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «σκληροί» της Κουμουνδούρου και ο Αλέξης

Οι «σκληροί» της Κουμουνδούρου και ο Αλέξης

Υπάρχει εσωτερική, εσωκομματική αμφισβήτηση του Πρωθυπουργού;

Υπάρχει εσωτερική, εσωκομματική αμφισβήτηση του Πρωθυπουργού; Αυτό το ερώτημα έθεσα σε έναν παλαιό αριστερό, ενταγμένο στον ΣΥΡΙΖΑ, «Κεντροεπίτροπο», και ιδού τι μου απάντησε: «Λίγο το καλοκαίρι και ο Δεκαπενταύγουστος που πλησιάζει, λίγο η «απειλή» για ανασχηματισμό, και κυρίως η τραγωδία στην Ανατολική Αττική, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να βγουν προς τα έξω οι εσωκομματικές αμφισβητήσεις όχι μόνον του κ. Τσίπρα, αλλά και της πολιτικής του».

Είπε όμως και κάτι άλλο που έχει τη σημασία του: «Αυτό που πέταξε τις προάλλες ο Βερναρδάκης για τον 44χρονο Πρωθυπουργό που δεν πρέπει να τον βαράμε, δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Απευθυνόταν ουσιαστικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, σαν ένα είδος προειδοποίησης να μην τολμήσουν να τον αμφισβητήσουν ακόμα κι αν χάσει τις εκλογές. Λόγω ηλικίας αυτός θα ηγηθεί και πάλι του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτά μου είπε, αυτά σας μεταφέρω.

Το ότι υπάρχει εσωκομματική γκρίνια για τον κ. Τσίπρα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ουδείς το αμφισβητεί. Ακόμα και οι στενοί συνεργάτες του δεν το αμφισβητούν, πολύ περισσότερο οι λεγόμενοι «σκληροί» της Κουμουνδούρου. Αμφισβητήσεις που αναζωπυρώθηκαν λόγω της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Οι εντυπώσεις που ο ίδιος καλλιέργησε συστηματικά, ότι δεν φέρει ευθύνες για όσα συμβαίνουν στη χώρα (αν και κυβερνά 3,5 χρόνια) και ότι σε όλες τις περιπτώσεις δεν κάνει λάθη (Μακεδονικό, πλημμύρες, πυρκαγιές, ιδιωτικοποιήσεις, κόψιμο των συντάξεων, εκποιήσεις οικιών, οίηση εναντίον αντιπάλων του κ.τ.λ.) έχουν, μου επιβεβαιώνει ο συνομιλητής μου, προκαλέσει συσσωρευμένη αμφισβήτηση συνολικά της κυβέρνησης και προσωπικά (για πρώτη φορά) του Αλέξη Τσίπρα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024