Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΛΑΕ: Έκθετος ο Π.Κάμμενος, να παραιτηθεί αμέσως

ΛΑΕ: Έκθετος ο Π.Κάμμενος, να παραιτηθεί αμέσως

Οι δηλώσεις Καμμένου για τους δύο στρατιωτικούς «προκαλούν πελώρια και ποικίλα ερωτηματικά, ενώ χρεώνουν τον ίδιο με βαρύτατες ευθύνες και εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση», αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα και ζητά την παραίτηση του υπουργού Άμυνας

Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας ζητά η Λαϊκή Ενότητα, καθώς -όπως αναφέρει- οι δηλώσεις του, ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και πέντε μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης ήταν προσχεδιασμένη από τον Τούρκο Πρόεδρο και τις υπηρεσίες του τουρκικού κράτους, ώστε να οδηγηθεί η Άγκυρα στη συναλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών, «προκαλούν πελώρια και ποικίλα ερωτηματικά, ενώ χρεώνουν τον ίδιο με βαρύτατες ευθύνες και εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση».

«Οι τοποθετήσεις του Πάνου Κάμμενου στον Real FM για προσχεδιασμένη, με εντολή Ερντογάν, αρπαγή και κράτηση των δύο στρατιωτικών μας στις φυλακές της Αδριανούπολης, προκαλούν πελώρια και ποικίλα ερωτηματικά, ενώ χρεώνουν τον ίδιο με βαρύτατες ευθύνες και εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.

Το πρώτο ερώτημα που θέτει η ΛΑΕ είναι το πότε ο υπουργός Άμυνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ετοιμασμένη με εντολή Ερντογάν.

«Το δεύτερο ερώτημα είναι, πώς είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση της και να μην έχει παραιτηθεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, όταν μπορεί, με εντολή άνωθεν, ο στρατός της γείτονος να απαγάγει προσχεδιασμένα και να κρατά ομήρους επί πέντε μήνες δύο στρατιωτικούς μας;

Το τρίτο ερώτημα, είναι, μετά τέτοιου βαρύτατου χαρακτήρα «αποκαλύψεις» για ενέργειες σε βάρος των δύο στρατιωτικών μας και της χώρας μας, οι οποίες με τόση βεβαιότητα εκστομίζονται από τα πιο επίσημα χείλη του υπουργού Άμυνας, σε ποιες ενέργειες και πρωτοβουλίες προτίθεται να προβεί η ελληνική κυβέρνηση για να αντιδράσει;»

«Ο Πάνος Καμμένος οφείλει να καταλάβει πως είναι υπ. Άμυνας της χώρας και όχι σχολιαστής που περιγράφει απλώς καταστάσεις και παραθέτει συμπεράσματα. Μετά και απ’ αυτές τις δηλώσεις, είναι βαρύτατα εκτεθειμένος και πρέπει να παραιτηθεί αμέσως» καταλήγει η ΛΑΕ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024