Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mε τους πιο έτοιμους

Mε τους πιο έτοιμους

Η ΑΕΚ έβαλε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Σέλτικ στην τελική ευθεία, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς, έχοντας αρκετές επιλογές στα χέρια του

Η ΑΕΚ έβαλε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Σέλτικ στην τελική ευθεία, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς, έχοντας αρκετές επιλογές στα χέρια του. Οι Μπογέ, Άλεφ και Πόνσε είναι διαθέσιμοι, με τον πρώτο να χτυπά μάλιστα ακόμα και την πόρτα της ενδεκάδας. Αφού έχει δείξει πως είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας και παράλληλα έχει αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί η Ένωση στο εν λόγω ματς.

Όπως έχει δείξει ο προπονητής της ΑΕΚ στο ματς της Γλασκώβης θα στηριχθεί κυρίως στην παλιά φρουρά. Στον περυσινό κορμό δηλαδή, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη ομοιογένεια. Βάζοντας στο γήπεδο τους πιο έτοιμους για το συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι ειδικών συνθηκών.

Η Ένωση θα έχει σαφέστατα ως στόχο να μην δεχθεί γκολ. Από την άλλη όμως, δεν αναμένεται να παραταχθεί μονάχα με αμυντικούς προσανατολισμούς. Η Σέλτικ έχει ζητήματα στην άμυνα και η ΑΕΚ θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Βρίσκοντας ένα γκολ που θα της επιτρέψει να φέρει στα μέτρα της τη ρεβάνς της Αθήνας.

Ο στόχος της ΑΕΚ είναι η πρόκριση και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Που εφόσον ξεπεραστεί το εμπόδιο της Σέλτικ θα είναι πολύ κοντά. Μιας και ούτε η Μάλμε, αλλά ούτε και η Βιντεότον, είναι ομάδες που… τρομάζουν τον Δικεφάλο.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024