Παγωτό σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου
Νόστιμη και διαιτητική επιλογή.
Υλικά για δύο μερίδες
2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ξυλιτόλη (γλυκαντική ουσία)
1/4 φλιτζάνι σκόνη κακάο
Εκτέλεση
Αναμίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί το γλυκαντικό. Ρίξτε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να σπάσετε το παγωμένο παγωτό σε κομμάτια, έτσι ώστε να χωράνε στο μπλέντερ. Λιώστε στο μπλέντερ μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες. Ρίξτε το μίγμα σε ένα χώρο ανοξείδωτο σκεύος και βάλτε το στην κατάψυξη πάλι για 1-5 ώρες.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις