Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσεις φυγής του Μόντριτς από τη Ρεάλ

Τάσεις φυγής του Μόντριτς από τη Ρεάλ

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι ο Κροάτης θέλει να συναντήσει τον πρόεδρο της Ρεάλ για να του ανακοινώσει ότι θέλει να φύγει και η Ίντερ περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Λούκα Μόντριτς σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Ρεάλ και η Ίντερ περιμένει στη γωνία! Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport, η οποία υποστηρίζει ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Αυγούστου, πρόκειται να γίνει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού ανάμεσα στον Κροάτη μέσο και τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το ραντεβού αυτό έχει ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης και ο πρόεδρος έχει θορυβηθεί ιδιαιτέρως, διότι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, υπάρχει ανάμεσά τους μια συμφωνία κυρίων, ένας όρος που δεν έχει γραφτεί σε κανένα συμβόλαιο, αλλά έχει συμφωνηθεί προφορικά μεταξύ των δύο: αν ο Μόντριτς παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στον Πέρεθ, του πει ότι δεν θέλει να μείνει άλλο στην ομάδα και του εξηγήσει λεπτομερώς τους λόγους γι’ αυτό, τότε ο πρόεδρος δεν θα προβάλει κανένα εμπόδιο, δεν θα εγείρει εξωπραγματικές απαιτήσεις και θα τον αφήσει να φύγει και να πάει όπου επιθυμεί.

Κατά συνέπεια, το ραντεβού που έχει ζητήσει ο Μόντριτς από τον Πέρεθ θεωρείται από την Gazzetta dello Sport ως προαναγγελία φυγής του από τη Ρεάλ. Κι αν τελικά ο Κροάτης τα βρει με τον πρόεδρο και χωρίσουν φιλικά, τότε, πάντα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Ίντερ θα καλέσει τον ατζέντη του παίκτη και θα συζητήσει σοβαρά μαζί του το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κροάτη στο Μιλάνο και τους «νερατζούρι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024