Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραίτηση Τόσκα : Ειρωνικά και οργισμένα τα tweets

Παραίτηση Τόσκα : Ειρωνικά και οργισμένα τα tweets

Προσπάθεια απόδρασης και κατευνασμού της λαϊκής οργής για την τραγωδία στο Μάτι «διαβάζει» το twitter στην αποδοχή της παραίτησης Τόσκα. Θυσιάζουν τον Τόσκα μήπως και γλιτώσουν, γράφουν, προειδοποιώντας τον Τσίπρα ότι θα αποτύχει...

Προσπάθεια απόδρασης και κατευνασμού της λαϊκής οργής όχι μόνον για αυτή καθ’ εαυτή την τραγωδία στο Μάτι αλλά και για την επικοινωνιακή διαχείρισή της από την κυβέρνηση «διαβάζει» το twitter στην αποδοχή της παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Θυσιάζουν τον Τόσκα μήπως και γλιτώσουν, γράφουν, προειδοποιώντας όμως τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ούτε αυτό το χαρτί θα του βγει.

Ανακαλούν δε όλα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από κυβερνητικά στελέχη για τις αιτίες της τραγωδίας και αναρωτιούνται γιατί ενώ υποστηρίζουν ότι δεν έγιναν υπηρεσιακά λάθη κάνουν δεκτή την παραίτηση;

Επίσης αφού η κυβερνητική θέση, τουλάχιστον όπως εκφράστηκε στην αρχή, είναι ότι χωρίς έρευνα για τον εντοπισμό των λανθασμένων χειρισμών και την ανεύρεση των ενόχων οι παραιτήσεις είναι απλώς πράξεις δειλίας και απόδρασης, γιατί δέχονται την παραίτηση;

«Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη η παραίτηση είναι απόδραση και δειλία.. Παρασκευοσάββατο είναι γεναιότητα.. Κυριακή αργία..» είναι ένα από τα εξαιρετικά εύστοχα tweet.

Στο στόχαστρο των ειρωνικών και οργισμένων tweets μπαίνουν και τα αποχαιρετιστήρια λόγια του πρωθυπουργού που μίλησε για γενναιότητα του Νίκου Τόσκα.

«Η γενναιότητα ενός στρατηγού δεν μετριέται μόνο την ώρα της μάχης αλλά και την ώρα του απολογισμού» αναφέρει ο πρωθυπουργός, ευχαριστώντας τον Νίκο Τόσκα για τις υπηρεσίες του, με χρήστες του twitter να σχολιάζουν ότι πρώτη φορά δίνονται τόσα εύσημα σε έναν άνθρωπο που έπαιξε κεντρικό ρόλο σε μια ανείπωτη τραγωδία.

Κάποιοι θεωρούν ότι η επιλογή της σημερινής ημέρας για την παραίτηση Τόσκα συνδέεται και με τη μεταγωγή Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, βλέποντας προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από αυτό το ζήτημα.

Μερικά από τα tweets που ξεχωρίζουν:

Τιτιβίσματα των πολιτικών προσώπων

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024