Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένωση Κεντρώων : Η κυβέρνηση δε σέβεται την κοινωνία και τους πολίτες

Ένωση Κεντρώων : Η κυβέρνηση δε σέβεται την κοινωνία και τους πολίτες

«Στην προσπάθειά της να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν σέβεται την κοινωνία και τους πολίτες»

«Στην προσπάθειά της να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν σέβεται την κοινωνία και τους πολίτες» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων.

«Την ώρα που η Ελλάδα πενθεί τους νεκρούς τής ανείπωτης τραγωδίας στο Μάτι, αυτήν την ώρα βρήκε η κυβέρνηση να ικανοποιήσει το αίτημα του δολοφόνου της 17Ν Δ. Κουφοντίνα για μεταφορά του στις αγροτικές φυλακές του Βόλου» συμπληρώνει.

Παραίτηση υπουργών ζητά ο Λεβέντης
Μιλώντας στο «Νέο Κανάλι», ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ζήτησε την παραίτηση των υπουργών «και των επιχειρησιακών αρχηγών που πλαισίωναν τον κ. Τσίπρα στην συνέντευξη – σόου της Δευτέρας 23ης Ιουλίου. Εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε για θύματα την ώρα της συνέντευξης και οι Υπουργοί του έδωσαν πεπλανημένη εικόνα μόνο για υλικές ζημίες, ενώ το ολοκαύτωμα είχε ήδη από πολλές ώρες συντελεστεί».

«Κακώς η Κυβέρνηση εν θερμώ αντιμετωπίζει το θέμα των αυθαιρέτων, ιδιαίτερα όταν σχεδιάζει να γκρεμίσει χαμόσπιτα και να προστατεύσει τις βίλες των πλουσίων, όσο μεγάλες αυθαιρεσίες κι αν έχουν διαπράξει. Το τι θα γίνει με τα αυθαίρετα προϋποθέτει επίσης συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων, γιατί πρόκειται για ένα διαχρονικό και πολυπληθές έγκλημα που δεν αντιμετωπίζεται εν θερμώ.

Για το σκοπιανό, ο κ. Λεβέντης δήλωσε την πλήρη αντίθεσή του για την συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε δε και στην τροπολογία για τους μουφτήδες που πέρασε η Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι δίνουμε στην Τουρκία λαβή ανάμειξης στα εσωτερικά μας στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Για τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι οσφραίνεται εξελίξεις μετά την ΔΕΘ και δεν αποκλείεται ο κ. Τσίπρας να κάνει εκλογικό αιφνιδιασμό για να πετάξει την «καυτή πατάτα» του σκοπιανού στα χέρια του κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης κατά την εκλογική περίοδο θα δηλώνει ότι είναι αντίθετος στην συμφωνία των Πρεσπών και όταν γίνει Πρωθυπουργός θα υποχρεωθεί από τους αμερικάνους να την επικυρώσει στην Βουλή, αυτοεξευτελιζόμενος και οδηγώντας την ΝΔ σε σίγουρη διάσπαση. Υποψιαζόμαστε λοιπόν παγίδα του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μητσοτάκη.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024