Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγρια άλογα στην Ισλανδία

Άγρια άλογα στην Ισλανδία

Κατά την παραμονή της στην Ισλανδία, η φωτογράφος αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις

Το χιόνι και ο πάγος έχουν πάντα μια μυστικιστική ποιότητα, η οποία είναι ίσως αυτό που κάνει την Ισλανδία έναν τόσο μαγευτικό προορισμό. Η φωτογράφος και σκηνοθέτης από την  Νέα Υόρκη, Drew Doggett, κατάφερε να συλλάβει ένα κομμάτι αυτής της μαγείας στη νέα σειρά φωτογραφιών του «In the Realm of Legends», όπου τόνισε τη μοναδική σχέση ανάμεσα σε αυτή τη γη και τα άλογα.

Ενώ αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Doggett στην Ισλανδία, ο φωτογράφος έχει διασχίσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. «Σε όλη μου τη δουλειά, βρίσκω ότι είμαι ενθουσιασμένη να ταξιδεύω σε μέρη στη γη που είναι σχεδόν αδύνατο να επισκεφτεί κανείς», δήλωσε, «η Ισλανδία είναι ένα σουρεαλιστικό μέρος και τα άλογα είναι οι τέλειοι σύντροφοι σε αυτήν την ασυνήθιστη αλλά εντυπωσιακή γη . Ο συνδυασμός των δύο είναι πραγματικά αξέχαστος. ».

Κατά την παραμονή της στην Ισλανδία, η φωτογράφος αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις. Στις δύο εβδομάδες γυρισμάτων και λήψεων, ο απρόβλεπτος καιρός άλλαζε τα σχέδια της.

«Εκτός από τις έμφυτες προκλήσεις των ζώων, ο απρόβλεπτος καιρός της Ισλανδίας ήταν η πιο δύσκολη πτυχή της δημιουργίας αυτής της σειράς … έπρεπε να κάνω το καλύτερο δυνατό σε κάθε ευκαιρία μπροστά μου, διότι η βροχή ή ο άνεμος άλλαζαν τα σχέδια μου και έπρεπε να βρω καταφύγιο από τις καιρικές συνθήκες. »

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024