Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο εκπληκτικό Spa του Palace Merano στην Ιταλία

Στο εκπληκτικό Spa του Palace Merano στην Ιταλία

Μαγευτικοί προορισμοί το Κάπρι, το Πόρτο Φίνο, η Σαρδηνία

Οι περισσότεροι επιλέγουν τα νησιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Απέραντο γαλάζιο και ο καυτός ήλιος να «αγκαλιάζει» τα κατάλευκα σπιτάκια. Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν κορυφαίους προορισμούς. Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι οποίοι προτιμούν να κατηφορίσουν, στα μαγευτικά spots της Νότιας Ιταλίας. Μαγευτικοί προορισμοί το Κάπρι, το Πόρτο Φίνο, η Σαρδηνία.

Κάποιοι, οι οποίοι φροντίζουν την σωματική αλλά και την ψυχική τους υγεία, επιθυμούν να χάσουν κιλά, να κάνουν αποτοξίνωση, να δοκιμάσουν θεραπείες ομορφιάς (για γυναίκες και άνδρες) που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, επισκέπτονται το Palace Merano Espace Henri Chenot στην Ιταλία. Το Palace Merano, ένα five star hotel, διαθέτει το φημισμένο spa, το οποίο φιλοξενεί ανθρώπους οι οποίοι φθάνουν  από όλα τα μέρη του πλανήτη.

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες θεωρούν το service που προσφέρει το συγκεκριμένο Spa ως super και το προσωπικό εξαιρετικά φιλικό. Οι τιμές βέβαια για να δοκιμάσει κανείς τις θεραπείες, που βοηθούν κάποιους να χάσουν βάρος, αλλά και να δοκιμάσουν τις φοβερές anti-ageing θεραπείες, είναι υψηλές. Το περιβάλλον πάντως στο Alto Adige είναι μαγευτικό. Δείτε φωτογραφίες…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024