Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακίστηκε ο 35χρoνος εμπρηστής του Μαραθώνα

Προφυλακίστηκε ο 35χρoνος εμπρηστής του Μαραθώνα

Η εισαγγελία είχε ασκήσει ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό από πρόθεση που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του σήμερα, Παρασκευή, στον ανακριτή ο 35χρονος που κατηγορείται ως υπαίτιος εμπρησμών στην περιοχή Ριζάρη στον Δήμο Μαραθώνα κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018.

Η εισαγγελία είχε ασκήσει ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό από πρόθεση που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Υπενθυμίζεται δε, ότι αντίγραφο της εν λόγω δικογραφίας συσχετίστηκε με την προκαταρκτική έρευνα που αφορά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική προκειμένου να διερευνηθεί αν ο 35χρονος έχει σχέση και με αυτή.

Εξοργιστική δήλωση

Ο 35χρονος (Π.Α. του Ν.) συνελήφθη την Τετάρτη μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαραθώνα και, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε αμετανόητος στις πρώτες του δηλώσεις.

«Του άρεσε να βάζει φωτιά και να παρακολουθεί τους πυροσβέστες να τρέχουν να την σβήσουν» φέρεται να δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, λίγα λεπτά αφότου είχε βάλει φωτιά σε οικόπεδο στην περιοχή Ριζάρη.

Συνολικά, ο 35χρονος είχε βάλει πέντε φωτιές με αναπτήρα, σε ξερά χόρτα, μέσα σε οικόπεδα στην περιοχή Ριζάρη.

Σύμφωνα ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ο 35χρονος είναι ο υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια προς τις διωκτικές αρχές για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018, στην περιοχή Ριζάρη, του δήμου Μαραθώνα, στην Αττική.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024