Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επιστολή από τον Κιμ έλαβε ο Τραμπ

Νέα επιστολή από τον Κιμ έλαβε ο Τραμπ

«Ευχαριστώ για το ωραίο σου γράμμα, ανυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα!» ανέφερε ο Τραμπ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες

Επιστολή από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, παρέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την 1η Αυγούστου, ως συνέχεια στις πρόσφατες συνομιλίες τους σχετικά με την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Η συνεχιζόμενη αλληλογραφία μεταξύ των δύο ηγετών στοχεύει στο να δώσει συνέχεια στη συνάντησή τους στη Σιγκαπούρη και στο να προωθήσει τις δεσμεύσεις που διατυπώθηκαν στο κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν ΗΠΑ- Β. Κορέα» επισήμανε η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς.

Νωρίτερα, ο αμερικανός πρόεδρος τόνισε μέσω Twitter ότι ανυπομονεί να συναντηθεί ξανά με τον ηγέτη της Βόρειας «σύντομα» και τον ευχαρίστησε διότι η χώρα του παρέδωσε στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ λείψανα 55 αμερικανών στρατιωτικών, πεσόντων στον Πόλεμο της Κορέας (1950-53), που επαναπατρίστηκαν επίσημα σε μια τελετή την Τετάρτη σε στρατιωτική βάση στη Χαβάη.

«Σ’ ευχαριστώ Κιμ Γιονγκ Ουν διότι τήρησες τον λόγο σου και άρχισες τη διαδικασία να στείλεις σπίτι τα λείψανα των σπουδαίων και αγαπημένων αγνοούμενων πεσόντων μας! Δεν με εξέπληξε καθόλου που έκανες αυτή την ευγενική πράξη» έγραψε ο Τραμπ.

«Επίσης, ευχαριστώ για το ωραίο σου γράμμα, ανυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα!» συμπλήρωσε ο Τραμπ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024