Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 5 κυρίαρχες τσάντες του καλοκαιριού

Οι 5 κυρίαρχες τσάντες του καλοκαιριού

Πλεκτές, μικροσκοπικές, με χάντρες ή δερμάτινες;

Η ραγδαία άνοδος της θερμοκρασίας έχει σηματοδοτήσει ένα καυτό καλοκαίρι ήδη. Οι Fashionistas και οι σχεδιαστές σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν την λύση! Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να «δροσίσετε» την εμφάνιση σας από τα αξεσουάρ; Συγκεκριμένα, τις τσάντες.

Μικρές, μεγάλες, πλεκτές, πλαστικές όλες είναι εδώ αυτό το καλοκαίρι και περιμένουν να τις κρατήσετε! Στην μέση, στο χέρι και στον ώμο μπορείτε να βάλετε μέσα το αντηλιακό σας ή μετά βίας να χωρέσει την βεντάλια σας.

Χάντρα, χάντρα!

Τροπικές και ιδανικές για καλοκαιρινούς προορισμούς. Εμπνευσμένες από την δεκαετία τους 60, μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Η παιχνιδιάρικη αισθητική τους θα σας κερδίσει αμέσως!

Μέση δαχτυλίδι.

Η μεγάλες τσάντες είναι πια out! Φέτος το καλοκαίρι οι σχεδιαστές σε θέλουν αθλητική και δραστήρια. Επενδύστε σε ένα τσαντάκι μέσης, ιδανικό για όλες τις ώρες και ευρύχωρο για τις διακοπές αλλά και τις καθημερινές δραστηριότητες στην πόλη.

 

Αγάπη μου συρρικνώσαμε το τσαντάκι σου! 

Το Jacquemus μικροσκοπικό τσαντάκι ήταν αναπόφευκτο αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι μίνι τσάντες είναι το απόλυτο τρόπαιο για φέτος. ΟΚ δεν είναι εύχρηστες και σε μερικές δεν χωράνε ούτε τα κλειδιά σας, αλλά παραδεχτείτε… είναι πειρασμός!

Κράτα μικρό καλάθι…

Οι τσάντες καλαθιού, που είναι έτοιμες για αγορές στην πόλη, έχουν ακόμη λόγο και φέτος το καλοκαίρι. Μπορείς να τις βρεις σε υπαίθριες αγορές και σε ακριβά καταστήματα αξεσουάρ. Για ταξιδιώτισσες στα νησιά με λινά φουστάνια και mules μέχρι στιλάτες παρουσίες στην πόλη με φούστες και crop top μοιάζει ιδανικό και πρωτότυπο.

Το πουγκί.

Οι τάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2018 μας έδωσαν ένα ολοκαίνουργιο σχήμα: ένα περίεργο pouf που μοιάζει με τσάντα αλλά και σαν σκαμπό μαξιλαριού. Ήδη οι οίκοι Hermew και Alexander Wang έχουν λανσάρει τις τσάντες πουγκί και επιμένουν πως ήρθαν για να μείνουν. Μπορείτε να τις κρατήσετε, να τις φορέσετε στον ώμο, την μέση ή να τις «ασφαλίσετε» στον καρπό σας. Τα σχέδια ποικίλουν και εντυπωσιάζουν.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024