Σαλάτα ζυμαρικών με προσούτο και μοτσαρέλα
Χορταστική και νόστιμη επιλογή για το καλοκαιρινό σας γεύμα.
Spotlight
-
Αυτό το επάγγελμα διατηρεί τον εγκέφαλο νέο
-
Διευκρινίσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την εφαρμογή botox - Ποιες ειδικότητες γιατρών πρέπει να εμπιστεύεστε
-
Σοκ με μητέρα 2 παιδιών: Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν - Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
-
Πλήρωσε δολοφόνο για να βιάσει και να σκοτώσει το παιδί της - Καταδικάστηκε σε θάνατο 4 φορές
Υλικά
500 γρ. πένες
Προσούτο, 5 φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 κεφαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
1. Βράστε τις πένες και στραγγίξτε τις.
2. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το λάδι με το βαλσάμικο.
3. Πλύνετε τη ρόκα και στραγγίξτε τη.
4. Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ τις πένες, τη ρόκα, το προσούτο, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι. Τέλος, ρίξτε τη σάλτσα της σαλάτας με το λάδι και το βαλσάμικο. Ανακατέψτε και καλή όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις