Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνοιξε το σχολείο του Λεμπρόν Τζέιμς στο Οχάιο

Άνοιξε το σχολείο του Λεμπρόν Τζέιμς στο Οχάιο

«Η δημιουργία αυτού του σχολείου είναι η πιο σημαντική στιγμή μου»

Τη δημιουργία του σχολείου του στην μητρική του πόλη Άκρον του Οχάιο έβαλε πάνω από κάθε προσωπική διάκριση και βραβεία ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Το εννοώ αυτό. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό σχολείο. Όχι ένα εξειδικευμένο σχολείο ή ένα ιδιωτικό σχολείο, αλλά ένα πραγματικό, δημόσιο σχολείο, στην πόλη μου. Κι αυτό είναι πολύ ωραίο» ήταν τα πρώτα λόγια του «βασιλιά» δήλωσε χαρακτηριστικά στο ESPN ο «βασιλιάς».

Το δημόσιο σχολείο που δημιούργησε ο Τζέιμς ονομάζεται Promise (υπόσχεση) και θα προσφέρει τη δυνατότητα σωστής εκπαίδευσης σε 240 παιδιά με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, βοηθώντας να τα χτίσουν το μέλλον τους.

«Ξέρω αυτά τα παιδιά καλύτερα από ότι ξέρουν τα ίδια τον εαυτό τους» είπε σύμφωνα με τους «Λος Άντζελες Τάιμς» ο Τζέιμς. «Περπατούσα στους ίδιους δρόμους, είχα τα ίδια συναισθήματα. Καλά και κακά. Όσα περνάνε αυτά τα παιδιά μέσα από τα ναρκωτικά, τη βία, τα όπλα και γενικά όσες δυσκολίες αντιμετωπίζουν στην ηλικία τους τις γνωρίζω».

Κάθε μαθητής του Promise θα έχει και ένα ποδήλατο, καθώς όπως είπε ο ΛεΜπρόν το να έχει ποδήλατο «τον βοηθούσε να αποφύγει μερικά σκληρά κομμάτια της κοινωνίας όσο ήταν νέος».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024