Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέητ Μος με καφτάνι της Αθηνάς Προκοπίου

Η Κέητ Μος με καφτάνι της Αθηνάς Προκοπίου

Η Κέητ Μος style icon, ένα από τα γνωστότερα και πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον πλανήτη

Η Κέητ Μος style icon, ένα από τα γνωστότερα και πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον πλανήτη, συνεργάτης (σε θέματα μόδας) της βρεττανικής “Vogue”, εμφανίστηκε με καφτάνι της ελληνίδας designer Athena Procopiou. Τα καφτάνια της ελληνοκύπριας designer κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στη διεθνή αγορά, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Η Αθηνά Προκοπίου επιλέγει χρώματα χαρούμενα, αισιόδοξα, για τα καφτάνια και φορέματά της. Γαλάζια, κόκκινα, κίτρινα, ροζ, που συνοδεύονται με πλούσια λευκά κρόσσια στα μανίκια και το κάτω μέρος. Η Κέητ Μος, κοσμοπολίτισσα, ανήσυχο πνεύμα, λάτρης των ταξιδιών, φοράει τις δημιουργίες της Athena Procopiou από τις παραλίες της Νότιας Γαλλίας και Νότιας Ιταλίας, μέχρι τις Μπαχάμες, τη Χαβάη και το St Barth. Πριν μερικές εβδομάδες, η Μος «πέταξε» στην Ελλάδα και τη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους (ήταν προσκεκλημένη μαζί με την Τζίτζι Χαντίντ και την Έμιλι Ρατακόφσκι, στα λαμπερά εγκαίνια του “Nammos Village”) και εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με τις στυλιστικές της προτιμήσεις.

Τι περιέχει η βαλίτσα διακοπών της Κέητ;

Ποια είναι τα ρούχα και αξεσουάρ που επιλέγει λοιπόν η Κέητ Μος για τις διακοπές της; Η star της παραρέλας, έχει πάντα στη βαλίτσα της τα μπικίνι Monserrat by Heidi Klein. Τα καφτάνια της δικής μας Προκοπίου αλλά και αυτά της Amanda Wakeley σε εξαιρετικό bohemian style. Τα γυαλιά από ταρταρούγα της φίρμας KOPAJOS. Τα δερμάτινα χρυσά slides του Michael Kors για άνετο περπάτημα.

Τις τσάντες από ψάθα και δέρμα του οίκου LOEWE. Τα μικρά διακριτικά bracelet του οίκου Dior. Στο τσαντάκι των καλλυντικών της υπάρχει πάντα η τερακότα της Guerlain, ένα αντηλιακό spray και το δροσερό λάδι για το σώμα και τα μαλλιά από βασιλικό και μανταρίνι του Jo Malone. Οι διακοπές του Αυγούστου ξεκινούν. Οι επιλογές της Κέητ είναι οι καλύτερες για όμορφες ημέρες και νύχτες στα νησιά μας…

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024