Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η οροφή του αυτοκινήτου σας είναι το νέο σας σπίτι

Η οροφή του αυτοκινήτου σας είναι το νέο σας σπίτι

Μια φωλιά για να βλέπετε τα αστέρια

Ο απόφοιτος της Σχολή Τέχνης και Σχεδίου της Λωζάνης  Écal ,Sebastian Maluska , δημιούργησε μια «απλή» σκηνή ,που μπορεί να τοποθετηθεί στη στέγη οποιουδήποτε αυτοκινήτου.

Ο Maluska, ο οποίος μελέτησε το σχεδιασμό προϊόντων στην σχολή του, δημιούργησε τη σκηνή του για τους περιπετειώδεις νέους που θέλουν να ταξιδέψουν τον κόσμο με σφιχτό προϋπολογισμό ή να πάνε σε απομακρυσμένες περιοχές.

«Ξοδεύω πολύ χρόνο στην φύση κάνοντας αθλητισμό όπως  σκι και σέρφινγκ», δήλωσε ο Maluska. «Είναι πάντα ωραίο να κοντά στο βουνό ή δίπλα στο ποτάμι, γι ‘αυτό πρέπει να κοιμάμαι κοντά».

Ο σχεδιασμός της ευφάνταστης σκηνής – οροφής ήταν εμπνευσμένος από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα ιστιοφόρα σκάφη. Δημιουργείται από δύο ελαφριά πλαίσια από αλουμίνιο που καλύπτονται με αδιάβροχο ιστιοφόρο ύφασμα. Όταν είναι ανοιχτή η σκηνή « Nest» (φωλιά)  προσφέρει χώρο για δύο άτομα.

Μια σκάλα αποθηκεύεται σε μια τσέπη υφάσματος κάτω από την επιφάνεια ύπνου της σκηνής και μπορεί να τραβηχτεί και να αγκιστρωθεί σε κάθε πλευρά της δομής. Η ίδια η σκηνή μπορεί να προσεγγιστεί μέσω των φερμουάρ και στις δύο πλευρές. Φυσιολάτρες και campers, σπεύσατε!

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024