Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η SEAJETS συνεχίζει να είναι δίπλα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

Η SEAJETS συνεχίζει να είναι δίπλα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί

Η Seajets εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ως μία έμπρακτη προσπάθεια στήριξης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στον οικισμό Μάτι και τις γύρω περιοχές, η Seajets προσφέρει το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη που θα εκδίδει εισιτήριο με το Tera Jet από και προς το λιμάνι της Ραφήνας από σήμερα 26 Ιουλίου και μέχρι το τέλος της δραστηριοποίησης του Tera Jet στην εν λόγω γραμμή για τη σεζόν 2018.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πληγέντων από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου. Ο τρόπος διάθεσης των χρημάτων και ο φορέας στον οποίο θα κατατεθούν θα γνωστοποιηθεί από την πλοιοκτήτρια με νεότερη ανακοίνωση.

Το χωρητικότητας 1800 ατόμων ταχύπλοο Tera Jet αποτελεί το μεγαλύτερο πλοίο που ταξιδεύει από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και από τα 5 νησιά των Κυκλάδων προς τη Ραφήνα, διακινώντας το μεγαλύτερο όγκο επιβατών.

To συγκεκριμένο πλοίο και το πλήρωμά του από την πρώτη στιγμή προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν καταφύγει στη θαλάσσια περιοχή των περιοχών που επλήγησαν.

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS δήλωσε: «Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι οφείλουμε να στηρίξουμε εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024