Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 718 Cayman GT4 2019: Ανανέωση ισχύος

Porsche 718 Cayman GT4 2019: Ανανέωση ισχύος

Φιλοξενώντας "στα σπλάχνα" της μια τροποποιημένη εκδοχή του κινητήρα 4,0 λίτρων της 911 GT3, η ανανεωμένη εκδοχή της αγωνιστικών επιρροών 718 Cayman GT4 υπόσχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη στην κατηγορία.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Κατά ένα παράδοξο τρόπο, το μοναδικό ίχνος από καμουφλάζ που παρεπιδημεί στις επιφάνειες της συγκεκριμένης 718 Cayman αφορά το ελάχιστο τμήμα του καπό όπου συνήθως βρίσκεται το σήμα της γερμανικής φίρμας που κάθε άλλο παρά μπορεί να κρύψει την ταυτότητα του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτότυπου ως της αγωνιστικών επιρροών και προσανατολισμού έκδοση GT4.

Στις διαφοροποιήσεις σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή αντίστοιχη έκδοση, συγκαταλέγονται οι ανασχεδιασμένες και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μια πιο αιχμηρή προσέγγιση στη σχεδίαση του μπροστινού τμήματος ενώ την αναβαθμισμένη της εικόνα συμπληρώνουν ο ανασχεδιασμένος αεροδυναμικός διαχύτης και μια ακόμα μεγαλύτερη αεροδυναμική πτέρυγα.

Όπως και να έχει με τις σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, τα σημαντικότερα νέα αναμένεται να προέλθουν από το μηχανικό σύνολο της ανανεωμένης 718 Cayman GΤ4 καθώς εκεί αναμένεται να βρεθεί μια «ηπιότερης» ισχύος εκδοχή του επίπεδου εξακύλινδρου κινητήρα των 4,0 λίτρων που εξοπλίζει την 911 GT3.

Σε ό,τι αφορά το μέγεθος ισχύος που αναμένεται να προσφέρει, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φτάνει τουλάχιστον τους 400 ίππους ενώ οι αγοραστές της θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό ή κιβώτιο PDK.

Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένη την απουσία καμουφλάζ, η 718 Cayman GT4 δεν πρόκειται να καθυστερήσει να αποκαλυφθεί, με τις σχετικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για το α΄εξάμηνο του 2019.

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024