Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρουν ένα εκατ. ευρώ για τους πληγέντες

Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρουν ένα εκατ. ευρώ για τους πληγέντες

Ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να δοθούν άμεσα τα χρήματα για να στηριχθούν οι κάτοικοι που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και το έχει πράξει αμέτρητες φορές, με εντολή του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι και τώρα που η χώρα βιώνει μια τραγωδία, ο Ολυμπιακός δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να επισημαίνει με ανακοίνωση της, πως θα δοθεί ένα εκατ. ευρώ για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να δοθεί άμεσα ένα εκατ. ευρώ στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές.

Αν μη τι άλλο μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, που αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι πάντα παρών όταν η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρεις τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024