Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεδριάζει την Τετάρτη στη Ραφήνα η ΚΕΔΕ

Συνεδριάζει την Τετάρτη στη Ραφήνα η ΚΕΔΕ

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στον Δήμο Ραφήνας το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στον Δήμο Ραφήνας το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνει αποτίμηση των καταστροφών στις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές. Παράλληλα, θα συζητηθεί η αναγκαιότητα εκπόνησης ενός αναθεωρημένου Εθνικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Περιστατικών, καθώς και η διαμόρφωση αντίστοιχου Σχεδίου για κάθε δήμο, ενώ, κατόπιν σχετικής συζήτησης, τα μέλη του ΔΣ θα διαμορφώσουν ολοκληρωμένη πρόταση για τη λήψη μέτρων ανακούφισης των πολιτών που επλήγησαν.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται από το πρωί στη Ραφήνα, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο, Ευάγγελο Μπουρνούς, για την κατάσταση που επικρατεί. Επίσης, συμμετείχε σε συσκέψεις με κυβερνητικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δραματικές συνέπειες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σε μήνυμά του, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι αυτές τις δραματικές στιγμές που βιώνει η χώρα απαιτείται ομοψυχία, ενότητα και συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων για την ταχύτερη ανακούφιση των πληγέντων.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024