Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην παραγωγή από το 2019 το Aston Martin DBX

Στην παραγωγή από το 2019 το Aston Martin DBX

To πρώτο SUV της βρετανικής φίρμας θα μπει στις γραμμές παραγωγής του υπό κατασκευή νέου εργοστασίου της Aston Martin στη Νότια Ουαλία από τα τέλη της επόμενης χρονιάς.

H βρετανική φίρμα μπορεί να καθυστέρησε να μπει στην φρενήρη κούρσα των SUV ωστόσο πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την προσθήκη της πρώτης αντίστοιχης πρότασης της Aston Martin η οποία, όπως ανακοινώθηκε θα περάσει στην παραγωγή από το 2019 στην υπό κατασκευή βιομηχανική μονάδα της Aston Martin στο St Athan στη Νότια Ουαλία.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, το νέο υπό κατασκευή εργοστάσιο θα δημιουργήσει 900 νέες θέσεις εργασίας ενώ θα αποτελέσει την τρίτη μονάδα της Aston Martin μετά το Gaydon και το Newport Pagnell.

Ένα μέρος των νέων εγκαταστάσεων είναι ήδη έτοιμο και μάλιστα έγινε και η πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση του Δ.Σ. της Aston Martin, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στα τέλη του 2019 με το DBX το οποίο ως έκδοση παραγωγής, θα ονομάζεται Varekai, εκ της ρομανικής λέξης για το οπουδήποτε.

«Είμαστε ευτυχείς με την πρόοδο των εργασιών στο νέο εργοστάσιο. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από την ομάδα που ανέλαβε την κατασκευή του και είμαι υπερήφανος που είχα την τιμή να προεδρεύσω της πρώτης συνάντησης του Δ.Σ. στο νέο εργοστάσιο. Η Ουαλία έχει μακρά παράδοση στην κατασκευή τεχνολογιών αιχμής και ως Aston Martin χαιρόμαστε πολύ να αποτελέσουμε μέρος αυτής της παράδοσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Andy Palmer επικεφαλής της βρετανικής φίρμας.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του πρώτου προϊόντος το οποίο θα βγει από το νέο εργοστάσιο, εκτός από την ονομασία του έχει γίνει γνωστό ότι θα περιλαμβάνει στις επιλογές του V8 και V12 κινητήρες δια χειρός Affalterbach, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Aston Martin με την AMG καθώς και μια ήπια υβριδική έκδοση με μηχανικό σύνολο ανάλογο της τετράθυρης AMG 4door GT Coupe.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024