Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και νέα απώλεια για Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ

Και νέα απώλεια για Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ

Εκτός από τους Κουζμάνοβιτς, Μπαλάντα, Κάμπο, Τσάκα και Κουμάρτ από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία θα λείψει και ο Βιντμέρ

Η Βασιλεία θα παίξει αύριο (24/7) στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ έχοντας σημαντικές απουσίες, στις οποίες προστέθηκε και άλλη μία αναπάντεχη της τελευταίας στιγμής.

Ο Σιλβάν Βιντμέρ προσβλήθηκε από ίωση και δεν ταξίδεψε για την Ελλάδα, οπότε πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των απόντων δίπλα σε εκείνα των Κουζμάνοβιτς, Μπαλάντα, Κάμπο, Τσάκα και Κουμάρτ.

Ο Ράφαελ Βίκι θα πρέπει να βρει άλλη μια λύση εκ των έσω για το δεξί άκρο της άμυνας καθώς ο Βιντμέρ αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Λανγκ που έφυγε με μεταγραφή.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ αποκτήθηκε το προηγούμενο διάστημα από την Ουντινέζε έναντι περίπου 6 εκ. ευρώ στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Ελβετών.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνέντευξη Τύπου της Βασιλείας (έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 14:00) θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Μετά, στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των Ελβετών (ανοικτή για τα πρώτα 15’) στο γήπεδο του Δικέφαλου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024