Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόμπερτ Μάντλι θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Βασιλεία

Ο Ρόμπερτ Μάντλι θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Βασιλεία

Τον Άγγλο διαιτητή, Ρόμπερτ Μάντλι, όρισε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA, ως άρχων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Βασιλεία, το βράδυ της Τρίτης (24/7) στο γήπεδο της Τούμπας, στον πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του Champions League

Τον Άγγλο διαιτητή, Ρόμπερτ Μάντλι, όρισε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA, ως άρχων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Βασιλεία, το βράδυ της Τρίτης (24/7) στο γήπεδο της Τούμπας, στον πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του Champions League.

Ο έμπειρος ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίαν Χούσιν και Μάρκ Πέρι, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο Τζόναθαν Μος.

Ο 32χρονος διαιτητής είναι διεθνής από το 2016, ενώ από το 2013 διευθύνει αγώνες της Premier League. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Βρετανός έχει σφυρίξει δύο αγώνες για τα προκριματικά του Europa League και ακόμη έναν για το Champions League.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024