Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαία φέτος στην Ευρώπη η Παπαχρήστου με άλμα στα 14,74 μέτρα

Κορυφαία φέτος στην Ευρώπη η Παπαχρήστου με άλμα στα 14,74 μέτρα

Δύο ρεκόρ για την Ελληνίδα άλτρια ενόψει του Ευρωπαϊκού του Βερολίνου

Την καλύτερη φετινή ευρωπαϊκή επίδοση στο τριπλούν πραγματοποίησε η Βούλα Παπαχρήστου την πρώτη μέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στίβου ανδρών/γυναικών, που διεξάγεται στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.

Κάνοντας άλμα στα 14,74 μέτρα η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε το καλύτερο άλμα για το 2018 στην Ευρώπη και τρίτο καλύτερο παγκοσμίως πίσω από το 14.96μ. της Κολομβιανής Κατρίν Ιμπαργκουέν και το 14.84μ. της Αμερικανίδας Τόρι Φράνκλιν, δείχνοντας ότι παραμένει σε κορυφαία κατάσταση λίγες εβδομάδες πριν το Ευρωπαϊκό στίβου στο Βερολίνο

Μάλιστα αυτή η επίδοση αποτελεί προσωπικό ρεκόρ της 29χρονης άλτριας, καταρρίπτοντας τα 14,77μ. που είχε κάνει το 2016.

«Δεν πιέστηκα καθόλου για να βγουν τα δύο αυτά άλματα, στην πρώτη μάλιστα προσπάθεια πάτησα πίσω, ενώ το δεύτερο άλμα έγινε με αρκετή κόντρα. Μένουν δύο εβδομάδες στις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε μικρές λεπτομέρειες, προκειμένου να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Βερολίνο. Είμαι χαρούμενη και συγκεκριμένη, θέλω να δουλέψω κι άλλο και να είμαι έτοιμη να κάνω αυτό που πραγματικά μπορώ, εκεί που πρέπει. Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα να έχω υπομονή και να μείνω συγκεντρωμένη, να σκύψω το κεφάλι και να δουλεύω σε αυτά που μου επιτρέπει το πόδι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, αλλά και το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ», ήταν τα πρώτα λόγια της Παπαχρήστου.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024