Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην μεγαλύτερη αγορά της Σαιγκόν

Μέσα στην μεγαλύτερη αγορά της Σαιγκόν

Όλη η δραστηριότητα συμβαίνει τη νύχτα

Η Binh Dien Market, που βρίσκεται στα προάστια της Σαιγκόν, διαθέτει μεγάλες αποθήκες που πωλούν κρέας, πουλερικά, φρούτα και λαχανικά, λουλούδια και θαλασσινά. Τα θαλασσινά, τα οποία παίζουν μεγάλο ρόλο στην αγορά, που οι πάγκοι χωρίζονται σε δύο αποθήκες, ενώ οι πωλήσεις θαλασσινών είναι υπεύθυνες για το 65% των εσόδων της αγοράς (περίπου 1,5 εκατ. USD).

Όλη η δραστηριότητα συμβαίνει τη νύχτα. Τα φρέσκα θαλασσινά παραδίδονται στην αγορά το βράδυ και πωλούνται σταθερά όλη τη νύχτα μέχρι να φύγουν τα αποθέματα – γενικά πριν το πρώτο φως. Πολλοί πάγκοι είχαν εξαντλήσει το εμπόρευμα τους μέχρι τις 4 το πρωί.

Τα θαλασσινά προέρχονται από ποτάμια, παραλίες και ιχθυοτροφεία σε όλο το νότιο Βιετνάμ, καθώς και από μεγάλες μετακινήσεις από την Ανατολική Θάλασσα και τον κόλπο της Ταϊλάνδης. Η αγορά είναι γενικά οργανωμένη σύμφωνα με τον τύπο θαλασσινών, οστρακοειδών, καρκινοειδών, κεφαλόποδων (χταπόδι / καλαμάρι) και διαφορετικών τύπων ψαριών κλπ. Στις παρακάτω φωτογραφίες του φωτογράφου nguyenvuphuoc.com μπορείτε να δείτε πως είναι η αγορά τα ξημερώματα, την πιο πολύβουη ώρα της.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024