Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα supermodels εξυμνούν την Ναόμι Κάμπελ

Τα supermodels εξυμνούν την Ναόμι Κάμπελ

Μέσα σε ένα βίντεο όλα τα τοπ μοντέλα της δεκαετίας του 90 στέλνουν την αγάπη τους στην μοναδική γαζέλα της πασαρέλας

Μπορεί από την δεκαετία του ’90, τα supermodels να έχουν πάρει διαφορετικά μονοπάτια, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να συμφωνήσει ολόκληρη η συμμορία είναι ότι η Naomi Campbell είναι μύθος! Στα 30 χρόνια καριέρας της, η Campbell έχει κατακτήσει αμέτρητα επιτεύγματα, αλλά τα μεγαλύτερά της επιτεύγματα είναι οι δια βίου φιλίες που διατηρεί με τις υπόλοιπες «θεές», που μεγάλωσαν μαζί. Έτσι την παραμονή του CFDA Fashion Icon Award, πριν κάποιες εβδομάδες, η Vogue έκανε ακριβώς αυτό, εντοπίζοντας την Kate Moss, την Cindy Crawford, την Claudia Schiffer, την Carla Bruni-Sarkozy και άλλες για να συγχαρούν την Campbell για τη νίκη της και να μοιραστούν σε ένα βίντεο γιατί νομίζουν ότι είναι μοναδική.

Οι απαντήσεις τους μπορεί να σας εκπλήξουν! Φυσικά, μνημονεύονται τα highlights  της «μαύρης γαζέλας», όπως είναι το χαϊδευτικό της προσωνύμιο. Ο μοναδικός τρόπος που περπατάει στην πασαρέλα (χρησιμοποιεί κυρίως τους ώμους και τα γόνατα της) , η αλαβάστρινη επιδερμίδα της, το μοναδικό της attitude και πολλά ακόμα αλλά σε εκείνους που την γνωρίζουν εδώ και χρόνια, είναι κάτι περισσότερο από μια εικόνα. Με την Christy Turlington να μοιράζεται ιστορίες από ένα ταξίδι που έκαναν μαζί, την Crawford να επαινεί την τσαχπινιά της, και την Schiffer να σημειώνει την παγκόσμια δημοτικότητά της. «Έχω τόσες πολλές καλές αναμνήσεις με τη Naom» μοιράζεται η Kate Moss. «Χρόνια και χρόνια γέλιου!».

Ακόμη και όσοι είναι νέοι στην βιομηχανία έχουν αισθανθεί το μεγαλείο της και έχουν δει το αντίκτυπο των ετών της καριέρας της.  Η επόμενη γενιά μοντέλων, όπως  η Jourdan Dunn και η Adut Akech , μοιράζονται τις σκέψεις τους για την Campbell. Η Naomi σίγουρα δεν είναι μια απλή περίπτωση μοντέλου, γιατί δεν είναι απλά ένα μοντέλο, άνοιξε τον δρόμο στα μαύρα κορίτσια ολόκληρου του πλανήτη να ονειρεύονται μια θέση στην μόδα όταν έμοιαζε ακατόρθωτο. Μπορεί η συμπεριφορά της να έχει απασχολήσει τα media, όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ποιος μπορεί να αρνηθεί πως όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά μιας αληθινής ντίβας;

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024