Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελισάβετ «τρόλαρε» τον Τραμπ με τις καρφίτσες της

Η Ελισάβετ «τρόλαρε» τον Τραμπ με τις καρφίτσες της

Την «απάντηση» στον Ντόναλντ Τράμπ για την απαξιωτική του συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Βρετανία, φρόντισε να δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ φορώντας επιδεικτικά μια σειρά από καρφίτσες με υπονοούμενο

Κατά την «επεισοδιακή» επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ και της συζύγου του, Μελάνια, στη Βρετανία, η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε να στείλει ένα έμμεσο πλην όμως σαφές μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ. Αποφάσισε να απαξιώσει τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο μέσω των επιλογών των κοσμημάτων της.

Την ημέρα της άφιξης του Τραμπ φόρεσε μια καρφίτσα που της είχαν δωρήσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και σύζυγός του Μισέλ κατά τη διάρκεια παλαιότερης επίσκεψής τους στη Βρετανία.

Την επόμενη ημέρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Τραμπ, επέλεξε την καρφίτσα που είχε φορέσει η βασιλομήτωρ στην κηδεία του βασιλιά Γεωργίου VI το 1952.

Την τελευταία ημέρα φόρεσε την «Ζαφειρένια Χιονονιφάδα» που είναι δώρο για την επέτειο των 65 χρόνων στο θρόνο, από τον πρώην κυβερνήτη του Καναδά Ντέιβιτ Τζόνστον.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία την περασμένη Πέμπτη. Στη διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν για τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ και γευμάτισαν με την πρωθυπουργό της χώρας Τερέζα Μέι.

Την παράσταση έκλεψε η επιδεικτική παράβλεψη του πρωτοκόλλου από το προεδρικό ζεύγος, που «έστησε» για 15 ολόκληρα λεπτά την 92χρονη βασίλισσα, η οποία το περίμενε όρθια στην αυλή του Κάστρου του Ουίνσδορ, κάτω από μία τέντα. Φτάνοντας, ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα.

Η παράταιρη συμπεριφορά συνεχίστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ όταν κατά την επιθεώρηση του στρατιωτικού αγήματος στο προαύλιο του Κάστρου του Ουίνσδορ, ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να περπατά προσπερνώντας τη βασίλισσα Ελισάβετ. Κοιτώντας πίσω του, η βασίλισσα του υπέδειξε τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει, ωστόσο ο ίδιος εξακολούθησε να την αγνοεί.

Ο Ντόναλντ Τράμπ κατάφερε για ακόμα μια φορά να συγκεντρώσει την προσοχή για τον λάθος λόγο, ωστόσο και οι καρφίτσες της Ελισάβετ φαίνεται ότι «έβγαλαν μάτι», πρωταγωνιστώντας στα social media.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024